Политиика конфедициальности | Интернет магазин "Акваленд"
Заказать звонок
Заказать звонок

Оставьте Ваше сообщение и контактные данные и наши специалисты свяжутся с Вами в ближайшее рабочее время для решения Вашего вопроса.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше имя
Ваше имя

* - Поля, обязательные для заполнения

Сообщение отправлено
Ваше сообщение успешно отправлено. В ближайшее время с Вами свяжется наш специалист
Закрыть окно
         067 633-6069
Киев, Сырецкая, 9
Днепр, Паторжинского, 27
0
0
0 В корзине пока пусто

Політика конфіденційності

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас. Ми хочемо, щоб Ваша робота в мережі Інтернет по можливості була максимально приємною і корисною, і Ви абсолютно спокійно використовували найширший спектр інформації, інструментів і можливостей, які пропонує Інтернет.

Особиста інформація клієнтів, зібрана при реєстрації (або в будь-який інший час) переважно використовується для підготовки Продуктів або Послуг відповідно до Ваших потреб. Ваша інформація не буде передана або продана третім сторонам. Однак ми можемо частково розкривати особисту інформацію в особливих
випадках, наданих в «Згоді з розсилкою»

Які дані збираються на сайті.

При добровільній реєстрації на отримання розсилки ви відправляєте своє Ім'я та E-mail через форму реєстрації.

З якою метою збираються ці дані.

Ім'я використовується для звернення особисто до Вас, а ваш e-mail для відправки вам листів розсилок, новин інтернет-маркету, корисних матеріалів,
комерційних пропозицій.

Ваші ім'я та e-mail не передаються третім особам, ні за яких умов крім випадків, пов'язаних з виконанням вимог законодавства. Ваше ім'я та e-mail на захищених серверах сервісу hostiq.ua і використовуються відповідно до його політики конфіденційності.

Ви можете відмовитися від отримання листів розсилки і видалити з бази даних свої контактні дані в будь-який момент, клікнувши на посилання для відписки, яке
присутнє в кожному листі.

Як дані використовуються

На сайті http://to.co.ua/ 
використовуються куки (Cookies) і дані про відвідувачів сервісу Google Analytics.

За допомогою цих даних збирається інформація про дії відвідувачів на сайті з метою поліпшення його змісту, поліпшення функціональних можливостей сайту і, як наслідок, створення якісного контенту і сервісів для відвідувачів.

Ви можете в будь-який момент змінити налаштування свого браузера так, щоб браузер блокував всі файли cookie або оповіщає про відправку цих файлів. Врахуйте при цьому, що деякі функції і сервіси не зможуть працювати належним чином.

Як ці дані захищаються

Для захисту Вашої особистої інформації ми використовуємо різноманітні адміністративні, управлінські та технічні заходи безпеки. Наша Компанія дотримується різних міжнародних стандартів контролю, спрямованих на операції з особистою інформацією, які включають певні заходи контролю щодо захисту інформації, зібраної в Інтернет.

Наших співробітників навчають розуміти і виконувати ці заходи контролю, вони ознайомлені з нашим Повідомленням про конфіденційність, норм та інструкцій.

Проте, не дивлячись на те, що ми прагнемо убезпечити Вашу особисту інформацію, Ви теж повинні вживати заходів, щоб захистити її.

Ми настійно рекомендуємо Вам вживати всіх можливих заходів обережності під час перебування в Інтернеті. Організовані нами послуги і веб-сайти передбачають заходи щодо захисту від витоку, несанкціонованого використання і зміни інформації, яку ми контролюємо. Незважаючи на те, що ми робимо все можливе, щоб забезпечити цілісність і безпеку своєї мережі і систем, ми не можемо гарантувати, що наші заходи безпеки допоможуть запобігти незаконний доступ до цієї інформації хакерів сторонніх організацій.

У разі зміни цієї політики конфіденційності ви зможете прочитати про ці зміни на цій сторінці або, в особливих випадках, отримати повідомлення на свій e-mail.

Для зв'язку з адміністратором сайту з будь-яких питань ви можете написати лист на e-mail: info@teplocentr.ua

Згода на обробку персональних даних

Реєструючись в інтернет-маркеті teplocentr.ua, згідно Закону №2297-VI от 01.06.2010 України « Про захист персональних даних » від 22.09.2012 року Ви

підтверджуєте свою згоду на обробку компанією ТД "Теплоцентр" персональних даних: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передачу виключно з метою продажу чи надання послуг, систем опалення, кондиціонування, вентиляції, водопостачання, водовідведення, альтернативних джерел енергії;  на Ваше ім'я, як це надано нижче, блокування, знеособлення, знищення.

Компанія ТД "Теплоцентр" гарантує конфіденційність отриманої інформації. Обробка персональних даних здійснюється з метою ефективного виконання замовлень, договорів та інших зобов'язань, прийнятих компанією ТД "Теплоцентр" в якості обов'язкових до виконання.

У разі необхідності надання Ваших персональних даних правовласнику, дистриб'ютору або реселлеру обладнання з метою реєстрації обладнання на ваше ім'я, ви даєте згоду на передачу ваших персональних даних. Компанія ТД "Теплоцентр" гарантує, що правовласник, дистриб'ютор або реселлеробладнання здійснює захист персональних даних на умовах, аналогічних викладеним у Політиці конфіденційності персональних даних.

Справжня згоду поширюється на наступні Ваші персональні дані: прізвище, ім'я та по батькові, адреса електронної пошти, поштова адреса доставки замовлень, контактний телефон, платіжні реквізити.

Термін дії згоди є необмеженим. Ви можете в будь-який момент відкликати даний згоду, надіславши письмове повідомлення на адресу: 58000, м Чернівці, вул. Головна  д.155, з поміткою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».


Звертаємо вашу увагу, що відкликання згоди на обробку персональних даних тягне за собою видалення Вашого облікового запису з Інтернет-маркету (http://to.co.ua), а також знищення записів, що містять ваші персональні дані, в системах обробки персональних даних компанії ТД "Теплоцентр", що
може зробити неможливим користування інтернет-сервісами компанії ТД "Теплоцентр".


Гарантую, що представлена ​​мною інформація є повною, точною і достовірною, а також що при поданні інформації не порушуються чинне законодавство України, законні права та інтереси третіх осіб. Вся представлена ​​інформація заповнена мною щодо себе особисто


Справжня згода діє протягом усього періоду зберігання персональних даних, якщо інше не передбачено законодавством України.


Товар добавлен в корзину
Итого:
Купить в один клик
Заполните данные для заказа
Запросить стоимость товара
Заполните данные для запроса цены
Запросить цену Запросить цену